Kunto-klubi
Ryhmät

 

FYSIOKIMPPA/KUNTOJUMPPA

Ryhmäjumppa on miehille ja naisille. Tehokasta, hauskaa ja helppoa liikkuvuusjumppaa, joka sisältää pulssinkohotusta, lihaskuntoliikkeitä, venyttelyjä ja loppurentoutuksen. Sopii kaikenkuntoisille ja työpaikoille.
Ks. viikko-ohjelma.

ALLASJUMPPA / ALLASCIRCUIT /AQUAZUMBA / VESIJUOKSU 

Allasjumppa on hauskaa kunnon kohotusta niille, jotka eivät siedä nivelten kuormitusta. Esim. polvi-, lonkka- ja olkapää vaivoista kärsiville. Veden vastus on myös tehokasta. Allasjumppaa vedetään myös kuntopiirinä ja
lähes päivittäin ympäri vuoden,
ks. viikko-ohjelma.

Allascircuit on vedessä tapahtuva kuntopiiriharjoittelu pisteestä toiseen erilaisilla lihaskuntoliikkeillä ja sykkeen kohotuksella.

Vesijuoksu on vyön kanssa tehtävä jumppa vedessä sisältäen paljon sykkeen kohotusta mutta myös lihaskuntoliikkeitä.

Allasryhmät ovat pienryhmiä, jolloin kaikilla on hyvin tilaa suorittaa liikkeitä ja mahdollisuus saada fysioterapeutin henkilökohtaista opastusta tarvittaessa. Ryhmiin otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, varmistathan / peruthan paikkasi ajoissa.

PILATES/PHYSIOPILATES -TILAUKSESTA!

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihaksia. Pilatesmenetelmä sopii niin tavalliselle liikkujalle kuin urheilijallekin.
PhysioPilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii PhysioPilates-koulutuksen saanut fysioterapeutti, joka osaa antaa yksilöllistä ohjausta huomioiden asiakkaan tuki- ja liikuntaelinvaivat.

 
 
KUNTOSALI + CIRCUIT KUNTOPIIRI  tilauksesta

Kuntosalilaitteistomme on harjoittelulaitteisto, jolla huonokuntoisempikin pystyy kuntoilemaan turvallisesti viitenä päivänä viikossa klo. 8-18. Kuntosalimme on maksutta käytössä fysioterapia-asiakkaillemme.

KUNTOTESTI

FYSI-test on laaja tietokonepohjainen fyysisen suorituskyvyn arviontiohjelma sisältäen peruskyselyn, kehon koostumuksen, elastisuuden, vartalon lihasten suorituskyvyn ja hengitys- ja verenkiertosuorituskyvyn.
Varaa aika kuntotestiin fysioterapeutilta.

 

Parannuksen Fysikaalinen Oy
Fysikaalinen hoito
Kunto-klubi
Henkilökunta
Yhteystiedot
Uutisia
Palaute