Parannuksen Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa elämyksiä, hyvää oloa ja kehon hyvinvointia, jotta asiakas löytää mahdollisuuden elää täyttä elämää.
/

 

 

Allasjumppa / AllasCircuit / Allas-Lavis /PhysioPilates

Allasjumppa on hauskaa ja tehokasta kunnon kohotusta kaikille ja sopii kuntoutujille, jotka eivät siedä nivelten kuormitusta esim: polvi,-, lonkka, selkä- ja olkapäävaivoista kärsiville.
jotka eivät siedä nivelten kuormitusta esim. polvi-, lonkka- ja olkapää vaivoista kärsiville. Allasjumpassa käytetään erilaisia välineitä lisäämään tehoa jumppaan.     


Ohjaamamme ryhmät ovat pienryhmiä, jolloin ohjaajalla on mahdollisuus ottaa jokainen ryhmän jäsen huomioon myös yksilöllisesti. Ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa ilmottautumisjärjestyksessä. Varaathan / peruthan paikkasi ajoissa.

Allascircuit on vedessä tapahtuva kuntopiiriharjoittelu pisteestä toiseen erilaisilla lihaskuntoliikkeillä ja sykkeen kohotuksella.

Allas-Lavis on vauhdikas vesiliikunnan ja tanssiliikunnan ilon yhdistelmä. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta käyttäen. Vain meillä Iisalmessa!

Ryhmät ovat pienryhmiä, jolloin kaikilla on hyvin tilaa suorittaa liikkeitä ja mahdollisuus saada fysioterapeutin henkilökohtaista opastusta tarvittaessa. Ryhmiin otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, varmistathan / peruthan paikkasi ajoissa.